Tuotteita hyvinvointiin

 

Olovahvistamon kautta löydät hyvän valikoiman erilaisia tuotteita hyvinvointiin. Otan valikoimiin vain korkealaatuisia ja  ”itse testaamiani” tuotteita.

 

Fysikaalinen verisuoniterapia Bemer

Jos haluat ostaa Bemer-tuotteita, pääset Bemer-kauppaan tästä.

 

Kannaway

Kannaway-tuotteet ovat luomutuotettuja, korkealaatuisia hamppuvalmisteita. Tuotteet ovat THC-vapaita, eli eivät sisällä päihdyttäviä psykoaktiivisia aineosia. Niiden käyttö on Suomessa laillista, tuotteet ovat rekisteröityjä elintarvikkeiksi.

<font-size=”2″>Endokannabinoidijärjestelmä, EKJ, on nisäkkäillä, linnuilla, liskoilla ja kaloilla tunnettu reseptoriverkosto ja se löydettiin vasta 1993.
Se on yksi ihmisen laajimmista reseptoriverkostoista ja myös yksi tärkeimmistä terveyden ylläpitoon liittyvistä fysiologisista järjestelmistä. EK-järjestelmän reseptoreita löytyy joka puolelta kehoa vaikuttaen miltei kaikkiin kehon fysiologisiin prosesseihin. Sen tehtävänä on ylläpitää tasapainoa kehon eri järjestelmissä.

Reseptoreita löytyy
– aivoista
– keskushermostosta
– suolistosta
– pernasta
– maksasta
– sydämestä
– munuaisista
– luustosta
– verisuonista
– imusoluista
– lisääntymiselimistä
EKJ säätelee
– kipua
– ruokahalua
– aineenvaihduntaa
– tunnetiloja
– oppimista ja muistamista
– uni-valverytmiä

Se on myös yhteydessä endorfiini-järjestelmään sekä eri välittäjäaineiden vapautumiseen hermosoluissa.

EK-järjestelmään voidaan vaikuttaa lisäämällä ulkoisia kannabinoideja, jotka liittyvät niitä vastaanottaviin kannabinoidireseptoreihin, tai vaikuttamalla endokannabinoidien pilkkoontumiseen liittyviin entsyymeihin. Lisäksi endokannabinoidien tasapainoon voidaan vaikuttaa liikunnalla. Monet sairaudet saattavat johtua EK-järjestelmän puutostiloista.

Kannabinoideja saadaan hamppukasveista, joita on Cannabis sativa, Cannabis indica tai Cannabis ruderalis tai niiden risteytykset ja/tai eri lajikkeet.

Hamppukasvissa on yli 400 kemikaalia, joista 144 (tämänhetkinen luku) eri kannabinoidia, ja joista vain yksi, Delta(9)-THC, luokitellaan huumeeksi (kuumennettuna).

Muita kannabinoideja ovat mm. CBD, CBC, CBN, CGB, THCv, CBDv, Delta (8)-THC, THCa, CBDa

Kannaway-tuotteita voit tilata tämän linkin kautta

Tästä linkistä näet selkeät tilausohjeet.

Kannaway-esittelyvideo

Muut tuotteet

Nature and You’n maahantuomina löytyy seuraavia tuotteita;  CannaBio hamppuproteiini, CannaBio hampputee, CannaBio -voide,  CannaBio hamppuöljy, minttutee ruoansulatukseen, ruusunmarjatee, kamomillatee, jaksamisleipä, kurpitsaöljy ja  kurpitsa-pellavaproteiini

Lehtosuon Turvetuotteet

Katso täältä Lehtosuon koko valikoima.

Hoitoturvetta litran puristepullossa löytyy paikan päältä. Kauttani saat tilattua tuotteita hieman edullisemmin kuin verkkokaupan kautta.

Young Living Eteeriset öljyt


Young Living etusivu

Young Livingin kirjautumissivu

Tilausta tehdessäsi laita täppi kohtaan: Sain kutsun jäseneltä, ja minulla on hänen tunnusnumeronsa.

Kirjoita vaadittavaan kahteen kohtaan ID 15488704.