Bemer-verisuoniterapia

pia-006

Bemer-verisuoniterapia vaikuttaa kehoomme parantamalla kehon mikroverenkiertoa.  Mikroverenkierron osuus kehon kokonaisverenkierrosta on 74 %. Mikroverenkierto on tärkeässä roolissa verenkierron lisäksi esimerkiksi sisäelinten ja suoliston toiminnassa, ravinteiden imeytymisessä sekä kuona-aineiden ja nesteiden poistumisessa kehostamme. BemerLightilla voidaan hoitaa myös iho-ongelmia, kuten aknetta ja ihovaurioita.

Unkarissa 56 sairaalaa käyttää Bemer-terapiaa tukihoitona lääketieteellisille hoidoille. Bemer on käytössä monilla kipuklinikoilla ja kuntoutuslaitoksissa. Bemer-terapia on myös virallinen oppiaine Semmelweisin lääketieteellisessä yliopistossa.

NASA ja BEMER ovat aloittaneet yhteistyön vuonna 2013.

Myös oma käyttökokemukseni Bemer-terapiasta on karttunut vuodesta 2013 alkaen.  Saamieni hyvien kokemusten myötä  kaikkiin tekemiini  hoitoihin sisältyy vähintään 8 minuutin Bemer-terapia.

Käyttäjien kokemuksiin Bemeristä voit tutustua  blogissa

Blogg på svenska

Lisätietoja löydät Bemer-osoitteestani
Bemer-terapia 30min verkkokaupassa

Haluaisitko vuokrata itsellesi 6 tai 8 viikoksi Bemer-laitteen?

Paras hyöty Bemer-hoidoista saadaan ottamalla 8 minuutin mittainen hoito aamuin illoin kotioloissa. Bemer-liikekumppanina palvelen Sinua kaikissa Bemer-laitteen käyttöön, ostoon ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tarkemmin, mitä hyötyä Bemeristä voisi olla juuri Sinulle! Ajankohtaista-osiosta löydät tietoa tulevista Bemer-tilaisuuksista, joihin olet lämpimästi tervetullut mukaan.
Muutamia linkkejä Bemer-terapiasta;
Referenssit

Tero Pitkämäen kokemuksia Bemer-terapian käytöstä

Fysioterapeutin kokemuksia Bemer-terapian käytöstä

Bemer-kokemuksia hevosten parista

Englanninkielinen esittely Bemer-teknologian vaikutuksesta verenkiertoon

Englanninkielinen kuvaus Bemer-teknologian vaikutuksesta suoliston verenkiertoon