Tuotteita hyvinvointiin

Olovahvistamon kautta löydät hyvän valikoiman erilaisia tuotteita hyvinvointiin. Otan valikoimiin vain korkealaatuisia ja  ”itse testaamiani” tuotteita.

Kannaway

Hampun parhaat osat terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi

Kannaway-tuotteet ovat luomutuotettuja, korkealaatuisia hamppuvalmisteita. Tuotteet ovat THC-vapaita, eli eivät sisällä päihdyttäviä psykoaktiivisia aineosia. Niiden käyttö on Suomessa laillista, tuotteet ovat rekisteröityjä elintarvikkeiksi.

Kannawayn tuotteet ovat saaneet alkunsa kehitettäessä tuotteita epileptisten lasten hoitoon. Tällöin huomattiin, miten suuri hyöty endokannabinoidijärjestelmän tukemisen kautta saadaan kenelle tahansa.  Tuotteiden taustalla on siis yli 10 vuoden lääketieteellinen tutkimustyö. Kannawayn tuotteet on ainoina lajissaan hyväksytty myös USAn käypähoitojärjestelmään lisäravinteina. Tuotteet käyvät läpi monenkertaisen testauksen; siemenenä, kasvina, valmiina tuotteena. Jokainen tuote-erä on jäljitettävissä koko tien aina siemenestä kuluttajalle asti.  Tuotteiden koostumus on aina vakioitu vaikuttavien aineosien osalta.

Endokannabinoidijärjestelmä, EKJ (englanniksi  ECS, endocannabinoidsystem), on nisäkkäillä, linnuilla, liskoilla ja kaloilla tunnettu reseptoriverkosto ja se löydettiin vasta 1993.

EKJ on yksi ihmisen laajimmista reseptoriverkostoista ja myös yksi tärkeimmistä terveyden ylläpitoon liittyvistä fysiologisista järjestelmistä. EK-järjestelmän reseptoreita löytyy joka puolelta kehoa vaikuttaen miltei kaikkiin kehon fysiologisiin prosesseihin. Sen tehtävänä on ylläpitää tasapainoa kehon eri järjestelmissä.

Reseptoreita löytyy
– aivoista
– keskushermostosta
– suolistosta
– pernasta
– maksasta
– sydämestä
– munuaisista
– luustosta
– verisuonista
– imusoluista
– lisääntymiselimistä
EKJ säätelee
– kipua
– ruokahalua
– aineenvaihduntaa
– tunnetiloja
– oppimista ja muistamista
– uni-valverytmiä

Se on myös yhteydessä endorfiini-järjestelmään sekä eri välittäjäaineiden vapautumiseen hermosoluissa.

EK-järjestelmään voidaan vaikuttaa lisäämällä ulkoisia kannabinoideja, jotka liittyvät niitä vastaanottaviin kannabinoidireseptoreihin, tai vaikuttamalla endokannabinoidien pilkkoontumiseen liittyviin entsyymeihin. Lisäksi endokannabinoidien tasapainoon voidaan vaikuttaa liikunnalla. Monet sairaudet saattavat johtua EK-järjestelmän puutostiloista.

Öljyissä on eroja. 
*Ruokakaupoistakin ostettavissa hampunsiemenöljyissä on hyvät rasvahapot, muttei juuri kannabinoideja.
*CBD-isolaatti-öljy on pelkkää yhtä kannabinoidia nimeltään Cannabidioli. Suomen lain mukaan eristettynä CBD on lääkeaine, eikä sitä saa laillisesti tilata tai myydä Suomessa kuin reseptiä vastaan.
Ulkomailla näitä öljyjä on vapaammin kaupan, mutta niiden puhtaudesta on vaikea tietää. Ne sisältävät usein päihdyttävää THC:ta ja joistain on löydetty raskasmetalleja, liuottimia tai jopa synteettistä CBDtä.
*CBD-a on CBD:n esiaste, kannabidiolihappo. Sen vaikutuksia ei ole juurikaan tutkittu.

*Kannawayn Pure Gold FullSpectrum kannabinoidiöljy on tutkituin ja kannabinoideiltaan runsain ja monipuolisin öljy, jonka kannabinoidit aktivoitu superkriittisellä dekarboksylointi menetelmällä.
Sisältää yli 100 erilaista kannabinoidia ja runsaasti terpeenejä, flavonoideja vitamiineja, kuituja ja muita ainesosia, joiden yhteisvaikutuksella on mahdollisuus aktivoida ja tasapainottaa endokannabinoidijärjestelmän toimintaa. Päihdyttävä THC kokonaan poistettu. Tämä öljy täyttää jopa Jenkkien Käypähoito -suosituksien laatukriteerit ja on ainoa CBD-pitoinen tuote, jota lääkärit saavat määrätä ravintolisänä. Suomeen tämä öljy tulee kuitenkin elintarvikkeena. Miellyttävän makuinen. Turvallinen tilata ja käyttää.

Hamppukasvissa on yli 400 kemikaalia, joista 144 (tämänhetkinen luku) eri kannabinoidia, ja joista vain yksi, Delta(9)-THC, luokitellaan huumeeksi (kuumennettuna).

Muita kannabinoideja ovat mm. CBD, CBC, CBN, CGB, THCv, CBDv, Delta (8)-THC, THCa, CBDa

Kannaway-tuotteita voit tilata tämän linkin kautta

Mikäli tarvitse tilaukseesi suosittelijanumeroa, se on 5526535. 

 

Fysikaalinen verisuoniterapia Bemer

Jos haluat ostaa Bemer-tuotteita, pääset Bemer-kauppaan tästä.

 

 

 

Young Living

Eteeriset öljyt


Young Living etusivu

Young Livingin kirjautumissivu

Tilausta tehdessäsi laita täppi kohtaan: Sain kutsun jäseneltä, ja minulla on hänen tunnusnumeronsa.

Kirjoita vaadittavaan kahteen kohtaan ID 15488704.

Lehtosuon Turvetuotteet

Katso täältä Lehtosuon koko valikoima.

Hoitoturvetta litran puristepullossa löytyy paikan päältä. Kauttani saat tilattua tuotteita hieman edullisemmin kuin verkkokaupan kautta.