Ratkaisukeskeinen valmennus

 

Kuka on elämäsi tärkein ihminen?

Kenen hyvinvoinnnista Sinun tulisi ensisijaisesti huolehtia?

Kuka on paras ystäväsi?

 

Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on jokin muu kuin ”minä itse”, valmennuksesta on Sinulle hyötyä. Terve rakkaus omaan itseen, lämmin ystävyyssuhde oman itsen kanssa ovat pohja muihin terveisiin ja rakastaviin ihmissuhteisiin.

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa keskitytään asiakkaan tai asiakasperheen elämän myönteisen elämänpolun rakentamiseen ohjauksellisin ja tavoitteellisin keinoin. Työskentely on lyhytkestoista ja tavoitteellista, 6-20 tapaamista.  Valmennus pohjautuu aina asiakkaan voimavaroihin ja hänen arvomaailmaansa. Tuemme ja vahvistamme valmennettavan henkilön tai perheen elämässä jo toimivia osa-alueita. Samalla vahvistamme ja kehitämme valmennettavan luontaisia vahvuuksia. Haemme yhdessä toimivia ratkaisuja arjen haasteisiin ja etsimme vaihtoehtoisia, luontaisesti syntyviä ratkaisumalleja kehittämistä kaipaaville osa-alueille. Valmennus ei korvaa tai poissulje vaan täydentää mahdollista terapiaa.

 Valmennus soveltuu erinomaisesti myös erilaisten neuropsykiatristen oireyhtymien tueksi. Valmennukseen ei tarvita diagnoosia tai lähetettä, motivaatio paremman tai toimivamman elämän rakentamiseksi riittää. Valmennukseen voi myös hakea maksusitoumusta kunnalliselta sektorilta.
Kartoituskäynti on maksuton, jatkokäynnit (50 min) 60 €. Valmennusta voi ostaa myös useamman kerran pakettina.

 

Ratkaisukeskeinen valmennus 1h 45min verkkokaupassa

NLP

NLP on valmennustyöskentelyn oleellinen osa. NLPtä voidaan tehdä myös sellaisenaan, ilman valmennusta.

NLP-tapaamisen hinta on 60​e/tunti. Voit tutustua tarkemmi​n NLP:een Suomen NLP-yhdistyksen sivuilla. NLP soveltuu esimerkiksi jännitystilojen, pelkojen, traumojen, haastavien vuorovaikutustilanteiden ja ”jumiutuneiden” toimintamallien käsittelyyn. NLP:tä voidaan kuvata myös täysin asiakkaan ehdoilla ja arvoilla toimivaksi toiminta-tai ajatusmallien uudelleenohjelmoinniksi.

NLP-istunto 50min verkkokaupassa

 

 

 

 

Tasapainon Avaimet®

…on yksi valmennustyökaluistani. Faktoja Avaimista;

  • Tasapainon Avaimet lisää itsetuntemusta ja antaa eväitä muiden ihmisten ymmärtämiseen. Avaimet tarjoavat konkreettisia ratkaisuja erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.
  • Tasapainon Avaimet on yhdeksän avaimen kokonaisuus, jossa on vuorovaikutuksen, motivaation sekä jaksamisen avaimia. Kukin avain toimii erillisenä tai voidaan yhdistää muihin teemoihin.
  • Avaimet soveltuvat perhe-elämään, parisuhteen tueksi, kotiin ja kouluun. Samoin kaikille toimialoille mm. esimies- ja tiimivalmennukseen. Menetelmää voi soveltaa esimerkiksi johtamiseen, myyntiin, asiakaspalvelun kehittämiseen ja rekrytointiin.
  • Avainten hyöty on niiden toimivuus arjessa. Valmennuksen jälkeen tietoa voi heti soveltaa niin työssä kuin kotona.