Ajara Face Lift

pia-007-1

on intialainen kasvoja puhdistava, kohottava ja kiinteyttävä hoito. Yksittäisenä hoitona se virkistää, rentouttaa kasvojen ja pään lihaksistoa, puhdistaa kasvoja kuona-aineiden poistumisen myötä, sekä vilkastuttaa pään alueen aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Useamman hoidon sarjana sillä on kasvoja kohottava ja kiinteyttävä vaikutus. Suositus on 4 hoitoa viikon välein, sen jälkeen muutama hoito noin 3-4 viikon välein. Hoitopalautteen mukaan Ajara Face Lift on helpottanut silmien ja suun kuivumiseen, parantanut ihon kuntoa sekä ”kirkastanut ajatusta”. Sitä on kehuttu myös erittäin rentouttavaksi. Ajara Face Lift sopii erinomaisesti myös hemmottelulahjaksi.

Ayurvedinen refloksologia

pia-004Ayurvedisen refleksologiahoidon kesto on noin tunti. Tässä hoidossa käsitellään jalat polvista alaspäin. Hoito vaikuttaa tasapainottavasti kehon kaikkiin toimintoihin  jalkojen heijastepisteiden kautta. Jos kehosi on kovin arka tai hoitoontulon uskalluskynnys on korkealla, tästä on hyvä aloittaa.

Traditionaalinen jooga

on ehkäpä paras kehon omin voimin tehtävä harjoitus mielen ja kehon tasapainon normalisoimiseksi. Meditatiivinen ja tasapainottava jooga, jossa rentoutus viedään solutasolle asti. Joogatunnilla kaikki tehdään kehon omilla ehdoilla, aina rentoutus edellä. Suorittaminen ei kuulu traditionaaliseen joogaan.  Joogatunnille tullessasi sinun tarvitse osata mitään. Riittää, että voit maata selälläsi ja hengittää nenän kautta sisään ja ulos. Siitä alkaa joogaharjoitus.
Olen saanut joogaohjaajaoppini Shakta-joogakoulun opetuksessa. Näitä metodeja myös tunneilla noudatan. Tämä traditionaalinen eli kaula-joogaksikin kutsuttu jooga on saanut nimensä sanskritin sanasta Kula, joka tarkoittaa systeemiä. Jooga kannattaa ottaa 4 kerran tutustumispakettina, eli 4 viikon jaksona. Lyhyemmässä ajassa ei ehkä saa tuntumaa joogan mukanaantuomiin kokonaisvaltaisiin hyötyihin. Joogatuntia varten tulisi varata  tunti aikaa. Joogata voi mihin aikaan päivästä tahansa. On kuitenkin hyvä huomioida, että ruokailun jälkeen on  hyvä pitää pari tuntia sulatteluaikaa ennen joogatuntia.
Joogaan tarvittava tila sekä joogamatot tulisi löytyä yrityksen puolesta. Voin tarvittaessa avustaa joogamattojen hankinnassa.
Hinnat:
Tutustumispaketti 4 kertaa (4 viikkoa)
150 €/kerta + alv  10%  = 600€ + alv 10 %
Viikottaiset joogatunnit 190 €/kerta + alv 10 %