Bemer-verisuoniterapia

pia-006

Olen käyttänyt Bemeriä vuodesta 2013 alkaen myös asiakastyössäni. Tekemiini fyysisiin hoitoihin sisältyy vähintään 8 minuutin Bemer-hoito.

Bemer-terapia 30min verkkokaupassa

Bemer-verisuoniterapia vaikuttaa kehoomme parantamalla kehon mikroverenkiertoa.  Mikroverenkierron osuus kehon kokonaisverenkierrosta on 74 %. Mikroverenkierto on tärkeässä roolissa verenkierron lisäksi esimerkiksi sisäelinten ja suoliston toiminnassa. BemerLightilla voidaan hoitaa myös iho-ongelmia kuten aknetta ja ihovaurioita.

Bemer-verisuoniterapiaa käytetään maailmalla kipuklinikoilla, kuntoutuslaitoksissa ja sairaaloissa (mm. leikkausten jälkihoidossa).

Käyttäjien kokemuksiin Bemeristä voit tutustua  blogissa

Blogg på svenska

Lisätietoja löydät Bemer-osoitteestani

Haluaisitko vuokrata itsellesi 6 tai 8 viikoksi Bemer-laitteen?
Paras hyöty Bemer-hoidoista saadaan ottamalla 8 minuutin mittainen hoito aamuin illoin kotioloissa. Bemer-liikekumppanina palvelen Sinua kaikissa Bemer-laitteen ostoon ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tarkemmin, mitä hyötyä Bemeristä voisi olla juuri Sinulle! Ajankohtaista-osiosta löydät tietoa tulevista Bemer-tilaisuuksista, joihin olet lämpimästi tervetullut mukaan.

 

Muutamia linkkejä Bemer-terapiasta;
 

Referenssit

Tero Pitkämäen kokemuksia Bemer-terapian käytöstä

Fysioterapeutin kokemuksia Bemer-terapian käytöstä

Bemer-kokemuksia hevosten parista

Englanninkielinen esittely Bemer-teknologian vaikutuksesta verenkiertoon

Englanninkielinen kuvaus Bemer-teknologian vaikutuksesta suoliston verenkiertoon